Sosyal Medya

Güncel

17 TIR’lık konvoy Silopi’ye ulaştı, ikinci zırhlı araç konvoyu yola çıktı

17 TIR’lık konvoyun Silopi’ye ulaşmasının ardından ikinci sevkiyat da başladı. Çankırı’da bulunan 28’inci Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığına ait tanklar trenlere yüklendi ve yola çıktı.



Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, gece saatlerinde Çankırı’dan yola çıktı.
 
Ankara ve Çankırı’dan, 1 Kasım tarihinde karayolu ile çıkan 17 TIR’dan oluÅŸan tankları taşıyan TIR konvoyu Şırnak’ın Silopi ilçesine ulaÅŸtı.
 
YAKINLARIYLA VEDALAÅžTILAR
17 TIR’lık konvoyun Silopi’ye ulaÅŸmasının ardından ikinci sevkiyat için hazırlıklar baÅŸladı. Çankırı’da bulunan 28’inci Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığına ait tanklar sabah saatlerinden itibaren trenlere yüklendi. Tren konvoyu askeri personeliyle birlikte yola çıktı. Zırhlı araç konvoyuyla birlikte sınıra gidecek olan askeri personeller de Çankırı Tren Garı’nda yakınları ile vedalaÅŸarak yola çıktılar.
 
Öte yandan konvoya askeri personel için hazırlanan kumanyalar ve askerlerin ihtiyaçları ve kullanacağı çeşitli materyaller de yüklendi.
 
ÇANKIRI/İHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.